Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rybí filé s omáčkami
(Bag)
recept číslo: 3300
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

750 g rybí filé hladká mouka
sůl
citrónová šťáva
mletý kmín
mletá paprika
 

Postup

Rybí filé nakrájíme na hranolky, pokapeme citrónem, osolíme, poprášíme kmínem, paprikou a obalíme v hladké mouce. Smažíme na oleji po všech stranách do zlatova. Hotové filé položíme na papírový ubrousek, aby vsákl přebytečný tuk.
Jako přílohu podáváme brambory, hranolky či chléb a čerstvou zeleninu. Každý si své kousky namáčí do omáček podle chuti.

Česneková omáčka:
5 lžic majonézy nebo tatarské omáčky
4 stroužky prolisovaného česneku,
sůl
3 lžíce bílého jogurtu

Křenová omáčka:
5 lžic majonézy nebo tatarské omáčky
2 lžíce jogurtu
1 lžíce čerstvého nastrouhaného křenu
sůl
citrónová šťáva

Americká omáčka:
5 lžic majonézy nebo tatarské omáčky
2 lžíce ostřejší hořčice
2 lžíce kečupu
sůl
mletý pepř

Cibulová omáčka:
5 lžic majonézy nebo tatarské omáčky
1 jemně nakrájená cibule
mletý pepř
sůl

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".