Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Farmářský salát
(cas)
recept číslo: 3265
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g kvalitní roštěné
200 g cherry rajčat
100 g sýra Feta
miska listových salátů
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžička hrubozrnné hořčice
drcený černý pepř
sůl

Zálivka:
6 lžic olivového oleje
3 lžíce balzamikového octa
1 lžička kaparů
mletý pepř
sůl
 

Postup

Maso nakrájíme na plátky vysoké asi 1 cm. V misce smícháme olivový olej, rajčatový protlak, hořčici, drcený pepř a sůl a do této směsi naložíme připravené plátky masa. Necháme asi 10 minut marinovat (jde o kvalitní maso, tak to postačí). Maso grilujeme na středně rozehřátém grilu po obou stranách, celkem asi 8 minut.

Mezitím si opláchneme a necháme okapat salátové listy a připravíme si zálivku z olivového oleje, balzamikového octa, soli, pepře a nasekaných kaparů. Salátové listy lehce promícháme se zálivkou. Sýr Feta nakrájíme na kostičky, rajčátka na poloviny. Opečené plátky masa nakrájíme na širší nudličky.

Salát rozdělíme na 4 talíře, přidáme nakrájené maso, rajčátka a sýr.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".