Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vinná klobása s pivem
(Bag)
recept číslo: 3213
vinklop.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

600 g vinné klobásy
350 ml černého piva
2 lžíce plnotučné hořčice
3 stroužky česneku
mletý pepř
chilli koření

Šťouchané brambory:
1 kg brambor
1 cibule
100 g anglické slaniny
kousek másla
sůl
 

Postup

Vinnou klobásu stočíme do šneků a spíchneme špejlí. Opečeme ji na oleji do zlatova. Pivo, hořčici, česnek a koření smícháme a nalijeme do pekáčku. Na to vložíme opečené vinné klobásy a dopečeme v troubě při 200 st. C asi 20 minut.

Jako přílohu můžeme použít Šťouchané brambory:
Brambory oloupeme a uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozšťoucháme. Pokrájenou cibuli a slaninu osmažíme na pánvi, přidáme k bramborám a promícháme. Podle chuti dosolíme.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".