Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bramborová pečená kaše
(Bag)
recept číslo: 3195
pebrak.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

brambory
sůl
voda
hladká mouka
 

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly brambory akorát ponořené. Osolíme a uvaříme do měkka. Vodu neslíváme. Brambory s vodou rozšťoucháme, přidáme hladkou mouku, aby byla kaše hustá, teplo stáhnemem na minimum a šťouchadlem pořádně promícháme. Pak odstavíme ze zdroje tepla, přikryjeme pokličkou a necháme 15 minut odstát.

Poté opékáme na pánvi do zlatova. Jako přílohu použijeme kyselé okurky.

Názory čtenárů


foglik dne 31.5.2013 16:52:18

foglik dne 31.5.2013 16:50:59
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".