Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřehusa
(kal)
recept číslo: 315
kurehusa.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 kuře
1 lahev černého piva
sůl
kmín

 

Postup

Kuře rozporcujeme na čtvrtky, samozřejmě opláchneme, osušíme a posolíme. Vložíme do pekáčku tak, aby byly čtvrtky natlačené na sebe. Podlijeme černým pivem (stačí půl lahve) a pečeme. Při pečení kontrolujeme a případně podléváme ještě pivem. Ke konci pečení posypeme kmínem. Podáváme se zelím a knedlíkem.

?

Názory čtenárů

Doporučuji kmín na začátku a ještě mletý černy pepř.Jinak vynikající.
Jiří dne 21.12.2010 15:50:36
Výborné,pivo udělá výbornou "husí šťávičku".Přihazuji odkrojenou kost z vepř.kotlety,pokud mám,alespoň se využije.Lžíce dobrého sádla, chcete-li mít šťávičky více.A když strčíte dovnitř jedno menší jablko, iluze je dokonalá.Doporučuji, opravdu skvělé papání.
Eva dne 25.4.2008 20:29:55
Tento recept mám vyzkoušený a je ještě lepší, když porce kuřete posypete kmínem hned na začátku pečení a ještě porce trochu potřete rozetřeným česnekem se solí. Taky jsem přidala pár plátků špeku.
Iva dne 7.3.2004
Je to výborný. Celá rodina to chválila.
Ajina dne 20.9.2002
Je to opravdu perfektní a nezapomeňte na pivo i po jídle.
Ivana dne 30.12.2000
Je to vyzkoušené a je to skvělé,nebraňte se tomu
dne 27.12.2000
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".