Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Špíz plzeňského sládka
(Bag)
recept číslo: 2990
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

750 g vepřové kýty
sůl
mletý pepř
150 g slaniny
200 g cibule
150 g feferonek
150 ml piva
olej
 

Postup

Vepřové maso nakrájíme na malé kousky a mírně naklepeme. Osolíme a opepříme. Na špejli napichujeme střídavě plátky masa, slaniny, cibule a plátky (nebo celé menší) feferonky. Takto připavené špízy narovnáme do pekáčku, zalijeme pivem a necháme v chladu proležet.
Špízy opékáme na oleji a přeléváme troškou výpeku.
Příloha: opečené brambory nebo hranolky, zelenina

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".