Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rybí salát
(Bag)
recept číslo: 2940
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 čerstvá ryba (třeba kapr)
půl litru vody
200 ml octa
lžička soli

Na vlastní salát:
200 g vařené mrkve
150 g cibule
majonéza
ocet
sůl
 

Postup

Rybu povaříme asi 7 minut ve vodě s octem a solí, aby šla od kosti. Rybí maso vyjmeme, necháme trochu zchladnout a vybereme všechny kosti. Čisté maso rozdělíme na kousky a vložíme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájenou vařenou mrkev a nakrájenou cibuli, majonézu, ocet a sůl. Lehce promícháme a necháme odležet 24 hodin v ledničce.
Dá se připravovat třeba i z tresky. Jako příloha je vhodné pečivo.

Názory čtenárů

Tento salát připravujeme doma často protoze máme v rodině rybáře,ryby jsou drahé ale zkoušela jsem z tresky nebo file také je to celkem dobré.
Lenka dne 25.4.2012 17:49:25
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".