Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Špízy z jehněčí kýty
(Bag)
recept číslo: 2914
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

750 g jehněčí kýty
3 ks barevné papriky
sůl
mletý pepř
oregano
olivový olej

Tzatziky:
500 g řeckého jogurtu (Billa)
salátová okurka
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
čerstvý kopr
 

Postup

Jehněčí maso nakrájíme na kostky a necháme marinovat.Nakrájime papriky a střídavě s masem napichujeme na špejle. Potřeme zbytkem marinády a buď grilujeme nebo děláme v troubě.
Podáváme s tzatziky: Salátovou okurku oloupeme, nahrubo nastrouháme a slijeme tekutinu. Osolíme, opepříme a smícháme s řeckým jogurtem.
Jako příloha je vhodný čerstvý chléb nebo brambory.

Názory čtenárů

když neseženete jehněčí dá se použít i vepřové maso a do tzatziky se muže přidat olivovy olej
Lenka dne 20.4.2012 16:24:09
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".