Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hovězí nudličky Stroganov
(cas)
recept číslo: 2905
nustrog.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

600 g hovězího roštěnce nebo svíčkové
2 cibule
6 žampionů
100 g másla
sůl
2 lžíce rajčatového protlaku
200 ml červeného vína
250 ml sladké smetany
 

Postup

Nejdříve si připravíme všechny suroviny. Maso nakrájíme na nudličky velikosti malíčku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka, očištěné žampiony nakrájíme na klínky. Použijeme širší kastrol (nejlépe se silným dnem) nebo hlubokou pánev. Rozpustíme v něm máslo a orestujeme cibuli. Přidáme maso a také orestujeme. Přidáme žampiony a opečeme a nakonec zarestujeme rajčatový protlak. Vše by mělo probíhat rychle, při velkém příkonu tepla. Potom přilijeme víno a smetanu, osolíme, promícháme a zvolna dusíme asi 10 minut.
Podáváme s vařenou rýží, posypanou nudličkami šunky a s kyselou okurkou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".