Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ryba s ananasovou salsou
(cas)
recept číslo: 2899
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500 g rybích filetů
olej
sůl
mletý pepř

Salsa:
2 hrnky nasekaného ananasu (kompot)
1 červená paprika
svazek naťové cibulky
1 limetka
1 chilli paprička
mletý pepř
sůl
 

Postup

Začínáme přípravou salsy, neboť se musí před podáváním asi hodinu chladit. K nasekanému ananasu přidáme velmi jemně na kostičky nakrájenou červenou papriku, nasekanou naťovou cibulku a také jemně nasekanou chilli papričku (bez semen). Osolíme, posypeme čerstvě mletým pepřem a zakapeme šťávou z celé limetky. Promícháme a dáme chladit.
Rybí filety po obou stranách osolíme a opepříme, potřeme olejem a vložíme v zapékací misce do vyhřáté trouby. Pečeme asi 8 až 10 minut.
Podáváme s vychlazenou salsou a s rýží nebo s bílým pečivem.

Poznámka:
Recept byl původně s rybou mahi-mahi, ale protože není běžně dostupná, lze ji nahradit jinou kvalitní mořskou rybou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".