Plátky masa lehce naklepeme a osolíme. Do misky dáme 2 lžíce oleje a lžičku grilovacího koření, rozmícháme a vložíme do toho plátky masa. Trochu promícháme, aby se kořeněný olej dostal na maso a necháme v chladnu odležet alespoň půl hodiny, ale i více.
Mezitím si očistíme cibuli, česnek, feferonky i naťovou cibulku. Fazole z konzervy zcedíme. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a v něm orestujeme plátky česneku a jemně nakrájenou feferonku. Přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, promícháme a jakmile trochu zavadne, přidáme fazole, kečup, chilli omáčku, osolíme a promícháme. Pár minut společně prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla.
Vepřové plátky po obou stranách rychle opečeme na oleji a na talíři je částečně přelijeme fazolovou směsí.
Přílohu zvolte podle chuti - těstoviny, rýži, chléb