Játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na kousky. Poprášíme škrobovou moučkou, promícháme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Zatím si očistíme a pokrájíme červené papriky na proužky a cibuli na půlkolečka.
Na pánvi rozpálíme sádlo a kousky jater na něm rychle opečeme až změní barvu. Přidáme nakrájené papriky, cibuli a mandle, promícháme a chvilku (asi 3 minuty) společně opékáme. Papriky by měly zůstat „křupavé“. Mezitím opepříme a posypeme karí kořením (asi 1 rovnou lžičku), přilijeme sojovou omáčku a lehce promícháváme. Podlijeme 2 až 3 lžícemi vody, vytvoří se trochu šťávy, která spojí maso se zeleninou. Nakonec osolíme a odstavíme ze zdroje tepla.
Podáváme s rýží, kterou začneme samozřejmě připravovat dříve než maso, jehož příprava je velmi rychlá.