Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Staročeská vepřová
(cas)
recept číslo: 278
veprokor.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g vepřového plecka
1 středně velká cibule
2 stroužky česneku
směs čerstvých nebo sušených bylinek
(dobromysl, čerstvý zázvor)
sůl
kmín

 

Postup

Vepřovou plec rozdělíme na kousky velké asi 30 až 35 g a dáme je do misky. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, drcený česnek, nasekanou směs bylinek, sůl a kmín. Zamícháme a necháme 4 až 5 hodin (nebo přes noc) odležet v chladnu (misku lehce překryjeme fólií). Potom přeložíme do pekáčku nebo do mísy z jenského skla, lehce podlijeme a zvolna pečeme do měkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".