Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Medailonky ze svíčkové na divoko
(cas)
recept číslo: 2712
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g hovězí svíčkové
150 g červené cibule
150 g hub (čerstvých nebo mražených)
1 lžíce hladké mouky
150 ml červeného vína
hovězí bujón (Natur)
divoké koření
olivový olej
brusinkový kompot (džem)
 

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Očistíme houby a také nakrájíme, používáme-li zmražené houby, částečně je rozmrazíme. Maso nakrájíme na medailonky, posypeme divokým kořením a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme a udržujeme v teple. Na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby, zaprášíme moukou a zalijeme červeným vínem a asi 50 ml vody, ve které jsme rozpustili hovězí bujón. Promícháme, chvíli povaříme. Potom vložíme zpět maso a ještě asi 3 minuty povaříme.
Podáváme s malými bramboráčky, maso ozdobíme brusinkami.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".