Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Matjesy na jablkách
(cas)
recept číslo: 2594
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

250 g matjesů v oleji
4 jablka
120 g smetanového bílého jogurtu
1 citrón
mletý pepř
sůl
špetka cukru
4 salátové listy
zelená petrželka
 

Postup

Jablka omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a tence nakrájíme na plátky. Ty rozložíme na listy salátu a pokapeme citrónovou šťávou z poloviny citrónu (druhou polovinu si necháme na ozdobení). Jogurt osolíme, opepříme, podle chuti přisladíme, promícháme a přelijeme s ním jablka. Okapané matjesové filety navršíme na jablka a ozdobíme je plátky citrónu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".