Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zelené fazolky s parmskou šunkou
(cas)
recept číslo: 2593
zelfas.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g zelených fazolek (i zmražených)
100 g tence nakrájené parmské šunky nebo pršutu
50 g tvrdého sýra

Dresink:
3 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce bílého vinného octa
sůl
mletý pepř
2 lžíce nasekané šalotky
6 lžic olivového oleje
 

Postup

Všechny suroviny na dresink dobře promícháme. Fazoly očistíme a vaříme v osolené vodě asi 3 až 5 minut. Potom je zcedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Potom fazolky zalijeme dresinkem a necháme alespoň 10 minut marinovat. Na závěr je ozdobíme šunkou a hrubě nastrouhaným sýrem a posypeme hrubě mletým pepřem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".