Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Biftečky se sýrem ve slanině
(cas)
recept číslo: 2585
veslan.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500 g mletého masa (směs)
150 g strouhaného sýra (eidam, gouda)
8 dlouhých plátků anglické slaniny
100 ml mléka
sůl
mletý pepř
 

Postup

Mleté maso promícháme se strouhaným sýrem, pokapeme mlékem a necháme odstát v chladnu, než se mléko vsákne. Pak osolíme, opepříme a zformujme 8 biftečků, které po obvodu obalíme plátkem slaniny. Je vhodné mít opravdu delší a pevné plátky slaniny, aby to vůbec šlo obalit. V nouzi si pomůžeme párátky.
Takto připravené biftečky vložíme na papíru na pečení do trouby a upečeme. Podáváme s bramborovou kaší, doplníme čerstvou zeleninou podle sezóny.
Poznámka: Na fotografii jsou biftečky poněkud jiného tvaru, jako příloha šťouchané brambory.

Názory čtenárů

To by mohlo být dobré
Syrováková Lenka dne 26.6.2010 23:10:29
Taky dobrý a zvládne i začátečník.
Magda dne 25.6.2010 20:45:49
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".