12 plátků lístkového těsta necháme podle návodu na obalu rozmrazit. 6 plátků těsta rozložíme těsně vedle sebe na plech vyložený papírem na pečení a potřeme je bílkem. Zbývajících 6 plátků uprostřed vykrájíme kulatou formičkou, v každém plátku vzniknou 3 otvory. Tyto plátky položíme navrch na plátky bez otvorů a potřeme rozmíchaným žloutkem. Z vykrojených koleček můžeme udělat ozdoby různých tvarů, které po upečení použijeme jako doplnění ovoce. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 15 minut (případné ozdoby budou dříve).
Zatím si očistíme a podle potřeby nakrájíme ovoce, můžeme použít prakticky jakékoliv, jen se vyhneme ovoci, které po nakrájení hnědne (jablka, hrušky, banán). Začátkem léta jsou vhodné jahody, maliny či borůvky, můžeme přidat i kiwi, které osvěží nabídku svou zelenou barvou. Koncem léta přijdou na řadu broskve, švestky, ostružiny a třeba i hrozny.
Pudink si připravíme dle návodu na obalu a necháme vychladnout. Mícháme, aby se nevytvořil škraloup. Pudinkem plníme čtverce lístkového těsta, na to rozložíme vždy jeden druh ovoce. Pro slavnostnější příležitosti můžeme dozdobit mandlovými plátky, lístky meduňky či oříšky.