Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Matjesy na jablkách
(cas)
recept číslo: 2439
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

250 g matjesů v oleji
4 jablka
1 citrón
1 bílý jogurt
mletý pepř
špetka cukru
sůl
listy hlávkového salátu
zelená petrželka
 

Postup

Omytá jablka i se slupkami tence nakrájíme na měsíčky a pokapeme je citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Rozložíme je na listy salátu. Jogurt (ale můžeme použít i zakysanous smetanu) osolíme, opepříme, mírně přisladíme, rozšleháme a polijeme jím připravená jablka na salátu. Okapané matjesy nakrájíme na kostky a navršíme je na jablka. Ozdobíme dílkem citrónu a zelenou petrželkou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".