Kuřecí paličky opláchneme, dobře osušíme a na povrchu dvakrát nařízneme až do masa. Směs koření přesypeme do papírového sáčku, přidáme několik kuřecích paliček (podle velikosti sáčku), uzavřeme a proklepeme. Opakujeme, až se v koření obalí všechny kuřecí paličky. V misce smícháme citrónovou šťávu a sojovou omáčku a do této marinády vložíme obalené kuřecí paličky. Necháme alespoň hodinu v chladnu marinovat, občas otočíme, protože všechno maso se do marinády nevejde.
Paličky naskládáme do pekáčku, poklademe plátky másla, podlijeme zbylou marinádou a pečeme v troubě asi 45 minut. Prvních 20 minut přikryté, potom odkryjeme, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
Podáváme s bramborem a jakoukoliv zeleninovou přílohou a bramborami. Na fotografii je pouze orestovaná směs zeleniny.
Poznámka: Rychlé, jednoduché, levné.