Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bramborový salát s čekankou
(cas)
recept číslo: 2406
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 kg salátových brambor
4 vejce
1 červená čekanka radicchio
1 kadeřavý salát
200 g mrkve
čerstvá pažitka
4 lžíce bílého vinného octa
sůl
mletý pepř
8 lžic olivového oleje
 

Postup

Dobře omyté brambory se slupkou vaříme v osolené vodě asi 30 minut. Poté je zchladíme pod studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme na tvrdo, také zchladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Čekanku i salát očistíme, rozdělíme na listy, omyjeme ve vodě, necháme okapat a natrháme na kousky. Mrkve oškrábeme a nakrájíme na nudličky. Všechnu připravenou zeleninu promícháme, vejce a nasekanou pažitku přidáme až na konec.
Ocet smícháme s olejem, solí a pepřem, zálivkou salát přelijeme, lehce zamícháme a necháme odležet alespoň 15 minut.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".