Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pstruh s bylinkami v papilotě
(vde)
recept číslo: 2355
pstruhp.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

Na 1 porci:
1 pstruh
1 lžička másla
1 lžička krenexu (strouhaný křen s jablky)
sůl
1 lžíce čerstvých bylinek
2 plátky slaniny
papír na pečení
 

Postup

Vykuchaného pstruha omyjeme, osušíme a osolíme vně i uvnitř břišné dutiny. Jemně si nasekáme čerstvé bylinky - použila jsem pažitku, petrželku a tymián, které mám na balkoně. Změklé máslo utřeme s bylinkami a krenexem. Tuto máslovou hmotu vmáčkneme do břišní dutiny.
Ustřihneme si dostatečně velký kus papíru na pečení, rybu položíme doprostřed a na ni poklademe slaninu. Potom rybu zabalíme podobně jako se balí zákusky - dva volné konce papíru zvedneme, spojíme a několikrát přehneme, potom spojíme papír i na stranách. Na stranách si můžeme pomoci i kancelářskými sponkami. Balíček vložíme do trouby rozehřáté na 200 st. C a pečeme asi 20 až 25 minut (záleží na velikosti ryby).
Upečeného pstruha podáváme s plátkem citronu.

Názory čtenárů

Zni toto velice dobre.Udelam to manzelovi az prijedu domu. Hlidam totis vnucku,tak az za tyden.
Tana dne 3.11.2008 18:29:27
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".