Kuřecí maso nakrájíme na kousky, kuřecí játra očistíme a také nakrájíme na zhruba stejně velké kousky. Připravíme si dvě misky. V jedné smícháme škrobovou moučku s vodou a se sojovou omáčkou, polovinu tekutiny přelijeme do druhé misky. Do jedné z misek dáme kuřecí maso a promícháme, do druhé játra a promícháme. Je dobré nechat obojí maso alespoň hodinu proležet v chladnu.
Zatím si očistíme a nakrájíme pórek a cibuli – pro tuto směs krájíme na hrubo – pórek na šikmá silnější kolečka, cibuli na hranolky.
Na velké pánvi rozpálíme olej a nejdříve na něm orestujeme kuřecí maso až zbělí. Potom přidáme játra, promícháme a restujeme společně. Nakonec přidáme nakrájený pórek a cibuli. Když zelenina trochu změkne (zhruba po dvou až třech minutách), osolíme a posypeme čerstvým pepřem. Promícháme, podlijeme vínem a necháme společně prohřát. Celá příprava by měla trvat jen pár minut, takže ještě dříve, než zpracováváme maso, uděláme si přílohu. Směs podáváme třeba se šťouchanými bramborami, s rýží nebo s těstovinami, zkrátka podle chuti a možností.