Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hovězí tatarské azu
(kni)
recept číslo: 2317
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

750 g hovězího masa (falešná svíčková, zadní)
hovězí vývar
2 lžíce rajského protlaku
dvě rajčata
3 lžíce sušených hub
5 stroužků česneku
polohrubá mouka
sůl
zelená petrželka
tuk (olej, sádlo)
 

Postup

Rajčata nařízneme do kříže, spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i oloupanou cibuli. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na tuku. Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak a pokrájená rajčata a společně dusíme pod pokličkou do měkka. Houby namočíme a necháme nabobtnat. Česnek utřeme se solí nebo prolisujeme. Houby a česnek přidáme téměř nakonec, promícháme a společně dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec zaprášíme moukou. Podáváme posypané nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je rýže.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".