Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pangasius smažený i jiný
(vde)
recept číslo: 2248
pangas.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

600 g filetů sumečka Pangasia
sůl
mletý pepř
strouhanka
2 vajíčka
hladká mouka
tuk na smažení
 

Postup

Filety ze sumečka Pangasia se prodávají zmražené a najdete je určitě v každém větším supermarketu. Připravovala jsem je poprvé, a tak jsem zvolila klasickou úpravu - smažené v trojobalu. Takže rozmrazit, lehce vymačkat přebytečnou tekutinu, osolit, opepřit, obalit v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance a osmažit.
Tato ryba má jemné, chutné maso, až ji budu připravovat příště, zvolím určitě jinou úpravu. Buď pouze osolit, opepřit, obalit v mouce a opéct na másle. Nebo obalit v těstíčku s nasekanými bylinkami.

Názory čtenárů

tuto rybu proste miluju..nejlepší je když date pangasiuse do zapekací mísy trochu olivoveho oleja nastrouhate na neho nivu, která se krásně zapeče a uděla strašně dobrou štávu ..pro mě když se obali ve strouhance je to jen zbytečné drahé filé :D...ta chut s nivou nepopsatelnee...
Jarda dne 5.11.2009 08:34:35
Levného a kvalitního pangase prodává Noris Czech Republic - doveze Vám ho až domů :)
Franta dne 12.1.2009 20:24:21
Vyborna ryba,mame ji alespon jednou tydne. V olivovem oleji rozmicham grilovaci koreni na ryby s citronem a alespon 2 hodiny necham rybu ve smesi nalozenou a pak pecu.
Eva dne 29.3.2008 14:40:39
Tuhle rybu take kupuji nema chybu jemon je trochu drassi.
pangasius dne 25.3.2008
Pangasius patří k nejkvalitnějším rybám na na šem trhu.Mám na mysli kategorii file.
vonfra dne 23.3.2008
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".