Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Grilovaný pstruh
(cas)
recept číslo: 2104
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 pstruh (asi 300 g)
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, majoránka..)
3 dlouhé plátky anglické slaniny
citrón
 

Postup

Pstruha opláchneme, důkladně osušíme a zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Břišní dutinu naplníme posekanými bylinkami. Na bocích několikrát nařízneme kůži a pstruha obtočíme plátky slaniny. Grilujeme na mírnějším žáru každé strany asi 7 minut.
Podáváme obloženého různými druhy listových salátů a s plátky citrónu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".