Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zapékané vepřové v římském hrnci
(Ham)
recept číslo: 2080
rimvepr.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1200 g syrových brambor
750 g vepřového plecka
3 mrkve
2 větší cibule
olivy
sůl nebo vegeta
mletý pepř
100 g anglické slaniny

 

Postup

Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme. Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky. Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš. Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hod.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".