Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bůčková roláda s nádivkou
(Ham)
recept číslo: 2069
bucrol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1,20 kg libového bůčku od pupku
300 g mletého masa
1 vejce
200 g godhajského salámu
3 kyselé okurky
cibule
pepř
majoránka
trochu mléka
strouhanka
sůl
kmín

 

Postup

Nejdříve si připravíme sekanou. Do mletého masa nastrouháme na hrubém struhadle cibuli, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, trochu mléka a strouhanku a pořádně propracujeme.
Bůček rozřízneme na větší placku a naklepeme paličkou. Tlusté maso ořežeme a dáme do pekáčku, ve kterém budeme roládu péct. Placku osolíme a opepříme, poklademe plátky godhaje, na něj dáme okurky a potřeme sekanou. Pořádně zavineme , omotáme nití, osolíme a okmínujeme a dáme na pekáček. Podlijeme vodou a necháme asi hodinku dusit. Pak přendáme do trouby a dopečeme dozlatova.
Podáváme s brambory, knedlíkem se zelím, nebo bramborovou kaší.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".