Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bůčková roláda s nádivkou
(Ham)
recept číslo: 2069
bucrol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1,20 kg libového bůčku od pupku
300 g mletého masa
1 vejce
200 g godhajského salámu
3 kyselé okurky
cibule
pepř
majoránka
trochu mléka
strouhanka
sůl
kmín

 

Postup

Nejdříve si připravíme sekanou. Do mletého masa nastrouháme na hrubém struhadle cibuli, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, trochu mléka a strouhanku a pořádně propracujeme.
Bůček rozřízneme na větší placku a naklepeme paličkou. Tlusté maso ořežeme a dáme do pekáčku, ve kterém budeme roládu péct. Placku osolíme a opepříme, poklademe plátky godhaje, na něj dáme okurky a potřeme sekanou. Pořádně zavineme , omotáme nití, osolíme a okmínujeme a dáme na pekáček. Podlijeme vodou a necháme asi hodinku dusit. Pak přendáme do trouby a dopečeme dozlatova.
Podáváme s brambory, knedlíkem se zelím, nebo bramborovou kaší.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".