Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Salát s vejci
(cas)
recept číslo: 2060
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

6 vajec
2 – 3 rajčata
30 g kaparů
2 naťové cibulky

Zálivka:
1 lžíce octa
2 lžíce dijonské hořčice
100 ml smetany ke šlehání
sůl
trochu cukru
čerstvě mletý pepř
 

Postup

Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na osminky. Rajčata omyjeme a také nakrájíme na osminky. Kapary necháme okapat. Očištěnou cibulku nakrájíme na kolečka. Všechny nakrájené suroviny naskládáme na mělkou misku.
Ocet, hořčici, smetanu, sůl, pepř a cukr smícháme a připravené suroviny touto směsí zalijeme. Posypeme nasekanou pažitkou či lístky čerstvé bazalky.
Poznámka:
Zase jeden ze způsobů, jak spotřebovat vykoledovaná vajíčka.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".