Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zapečená krkovička v římském hrnci
(Ham)
recept číslo: 2049
krkoh.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 plátky krkovičky
900 g brambor
3 velké cibule
1 červená kapie
2 nožičky klobásy
1 Tatra mléko v plechovce
sůl
mletý pepř
 

Postup

Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni poklademe brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory položíme krkovičku a zalijeme mlékem Tatra. Vložíme do studené trouby a pečeme asi 1,5 hodiny.

Názory čtenárů

Ještě jsem zapomněla, asi bych pod cibuli dala trochu oleje, aby se cibule nepřipálila.
Jana H. dne 19.4.2008 12:46:41
Nemusí, dá se dělat i v normálním pekáčku, přikryté alobalem.Římský hrnec má tu výhodu, že se nemusí dávat tuk a ani podlévat.Já ho ráda používám.Tu 1,5 hod. od vložení do trouby si toho vůbec nevšímám.
Jana H. dne 19.4.2008 12:42:15
Musí to být římský hrnec já ho totiiž nemám?
Lucka dne 18.4.2008 14:32:30
Tak jdu pokoupit vše potřebné a vyzkouším...
Hanny dne 18.4.2008 08:27:10
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".