Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Marinované vepřové kotlety
(vde)
recept číslo: 204
kotlef.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 vepřové kotlety
2 stroužky česneku
1 bobkový list
tymián
zelená petrželka
1 feferonka
200 ml olivového oleje
sůl
pepř

 

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu. Omyté bylinky nasekáme, rovněž feferonku očistíme a nakrájíme nadrobno. Vše promícháme s olejem, solí a pepřem. Kotlety omyjeme pod studenou vodou, osušíme a vložíme do marinády. Necháme minimálně dvě hodiny odležet, během této doby je několikrát obrátíme. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Maso vložíme do zapékací misky, polijeme marinádou a v troubě zapékáme asi 30 minut. Podáváme s bramborem a bohatou zeleninovou oblohou. Na fotografii je použit fazolový salát (recept č. 906).

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".