Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Grilovaná drůbeží jatýrka
(kni)
recept číslo: 2022
kujatg.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g kuřecích jater
1 lžička chilli koření
3 lžíce másla
sůl
citrón
 

Postup

Játra opláchneme a pokrájíme na středně velké kousky (budou se potom napichovat na jehly). Do šťávy z jednoho citrónu přidáme chilli koření a játra do této marinády vložíme alespoň na dvě hodiny.
Zatím si rozpustíme máslo a necháme zchladnout. Připravíme si také nějaký zeleninový salát – nejlépe z hlávkového či ledového salátu a chléb jako přílohu.
Marinované kousky jater napícháme na grilovaní jehly, potřeme rozpuštěným máslem a grilujeme asi 10 minut. Během grilování otáčíme a potíráme mašlovačkou máslem.
Solíme až před podáváním.
Poznámka: Játra můžeme při grilování posypat troškou tymiánu (čerstvého či sušeného).

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".