Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou om
(Ham)
recept číslo: 2007
jajog.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

Na těstíčko:
1 balíček drůbežích jater (500 g)
3 vejce
3-4 lžíce polohrubé mouky
3-4 lžíce naturalmylu (bramborový škrob)
koření podle chuti (grilovací, kari, papriku, atd. to které máte rádi)
lze přidat i bylinky
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky

Na omáčku:
1 velký jogurt
libeček nebo jiné bylinky, jaké kdo má rád
2 stroužky česneku
 

Postup

Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova.
Když máme všechna játra osmažená, dáme je stranou. Do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, prolisovaný česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.

Podáváme s brambory.

Názory čtenárů

Včera jsem vyzkoušela tento recept , ale z výpeku jsem nedělala "omáčku", ale udělala jsem ji na másle, výpek se mi zdál příliš mastný. Jinak můžu jen doporučit. Jako přílohu jsem dala bramborovou kaši.
Maj dne 1.2.2007
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".