Kuřecí stejky opláchneme, osušíme a jemně potřeme hořčicí. Máme-li celé kuře, rozporcujeme a postupujeme stejně. Připravíme si zapékací misku. Na pánvi zpěníme na troše oleje cibuli nakrájenou na plátky, přidáme kuřecí maso a zprudka opečeme. Přesuneme ho i s cibulí do zapékací misky. Osolíme, posypeme mletou paprikou, mletým kmínem a zalijeme černým pivem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 30 minut. Podle potřeby podlijeme černým pivem. Před koncem pečení odklopíme a necháme zčervenat.
Jako teplou zeleninovou přílohu doporučuje baklažán na česneku. Nakrájíme jej na plátky silné asi 1,5 cm, po obou stranách je posolíme a necháme tzv. vypotit. Kapičky, které se na něm vytvoří, osušíme papírovou utěrkou. Poté plátky nakrájíme na kostičky, znovu osolíme a posypeme prolisovaným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej a připravený baklažán na něm rychle opečeme.