Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Domácí jahodová zmrzlina
(cas)
recept číslo: 1842
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

300 g jahod
300 g krupicového cukru
200 g jemného tvarohu
200 ml smetany
 

Postup

Jahody rozmačkáme, smícháme s cukrem, tvarohem a smetanou a ušleháme do pěny. Tou naplníme vhodné formičky (mističky) a dáme nejméně na 6 hodin zmrazit.
Zmražené vyklopíme, polijeme třeba rozpuštěnou čokoládou, posypeme třeba nastrouhanými ořechy, obložíme čerstvými jahodami a přidáme oplatku.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".