Porce masa opláchneme, osušíme a lehce naklepeme. Můžeme použít nejen krůtí maso, ale třeba i vepřové nebo kuřecí. Plátky masa osolíme, potřeme olejem a sojovou omáčkou a dáme odležet alespoň na hodinu do chladna.
Mezitím si připravíme hustou ořechovou omáčku. Oloupeme si cibuli a česnek, jemně nakrájíme a spolu s nasekanými ořechy podusíme na dvou lžících másla. Zasypeme lžící hladké mouky, přidáme hřebíček, špetku skořice a chilli koření, bobkový list a kurkumu. Promícháme a přilijeme dvě lžíce bílého vína a 4 dl vody, přisolíme a povaříme. Vyjmeme bobkový list a hřebíčky. Nakonec přimícháme asi tři lžíce husté zakysané smetany a nasekané bylinky. Poté už pouze přivedeme k varu a odstavíme ze zdroje tepla.
Odležené maso posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce. Prudce ho opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Maso podáváme přelité omáčkou, vhodnou přílohou je rýže nebo brambory.