Králíka si den předem naložíme do marinády. Do hlubší misky rozmačkáme oloupané stroužky česneku, přidáme sojovou omáčku, víno a lžičku mletého zázvoru. Promícháme. Králíka rozdělíme na porce a ponoříme je do marinády. Misku přikryjeme a maso necháme do druhého dne v chladnu marinovat. Pokud maso není potopené, alespoň jednou ho otočíme.
Zapékací misku vyložíme anglickou slaninou, na ni poklademe porce králičího masa, zalijeme marinádou, přikryjeme a dáme do trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů C až je maso měkké.
Jako příloha se hodí hranolky či brambory v různých úpravách. Doplníme zeleninou. V létě čerstvou, v zimě můžeme použít třeba předvařenou mraženou zeleninu. Stačí ji dát na až 8 minut do mikrovlnky na plný výkon (v polovině doby ji trochu promícháme) a hned ji můžeme použít jako přílohu.