Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kokosky
(cas)
recept číslo: 1704
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

210 g cukru krupice
210 g strouhaného kokosu
70 g hrubé mouky
3 bílky
500 ml bílého vína
sušenky
zavařenina (rybízová)
 

Postup

Bílky a cukr šleháme v horké lázni, až je směs horká. Pak přidáme kokos a bílé víno a znovu zahříváme. Horkou směs odstavíme a ihned vmícháme mouku.
Na plech vyložený papírem na pečení tvoříme lžičkou hromádky, necháme je asi půl hodiny odpočinout a pak je pečeme v mírně vyhřáté troubě (150 až 160 stupňů C).
Upečené a vychladlé kokosky přilepíme zavařeninou výrazné chuti k sušence (domácí nebo kupované).

Názory čtenárů

Jak pro koho.
tralala dne 25.11.2008 17:44:53
1/2 litru vína - není to příliš mnoho?
Líba dne 20.11.2008 10:18:06
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".