Kuřecí řízky omyjeme a osušíme, rovněž zeleninu omyjeme a očistíme. Cukety a lilek pokrájíme na kostky, rajčata rozčtvrtíme. Připravíme si marinádu smícháním olivového oleje s balzámovým octem, nasekanou bazalkou, solí a pepřem. Do této zálivky ponoříme všechnu zeleninu a maso a marinujeme asi půl hodiny.
Poté maso i zeleninu z marinády vyjmeme, necháme okapat a maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Vyjmeme a uchováme v teple. Ve stejném oleji prudce opékáme zeleninu po dobu asi 10 minut. Poté přilijeme zbylou marinádu a ještě chvíli tepelně upravujeme.
Parmazán smícháme s provensálskými bylinkami a rozdělíme na kuřecí řízky. Rozehřejeme gril a maso ještě zapečeme pod grilem.
Takto připravené kuřecí řízky obložíme zeleninou a jako přílohu použijeme bagetu.