Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hlávkový salát s vejcem a cibulí
(vde)
recept číslo: 167
salvejce.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 hlávky salátu
1 vejce
Zálivka:
2 lžíce octa
6 lžic vody
sůl
mletý pepř
1 cibule
2 lžíce oleje

 

Postup

Jednotlivé listy hlávkového salátu dobře omyjeme a necháme okapat. Natrháme je na menší kousky nebo nakrájíme na širší proužky. Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Z výše uvedených surovin si umícháme zálivku a promícháme ji se salátem. Každou porci salátu ozdobíme plátkem vařeného vejce. Salát ihned podáváme. Jde o salát podávaný nejčastěji k jídlu.
Poznámka: stejným způsobem lze použít i mladý ledový salát.
?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".