Mám tady jednu radu.
Zkusil jsem dát nakrájený chleba na krajíce a dal jsem ho do mražáku.Druhý den jsem je vztáh a dal přímo zmrzlé do friťáku.Podle klasicky dělaných topinek to je teda pochoutka .Vyzkoušejte a napište jak váto chutnalo na tadik.lucka@seznam.cz OKO dne 1.3.2010 22:42:46 |
Tez to doma delam, ale mnohem lepsi je kdyz se maso nakraji na nudlicky, tak nejak lepe nasakne tu chut smesi:) a lip se to ji;) Andrea dne 13.2.2010 11:58:18 |
Bomba vec vsechny zrali jako divi dne 31.1.2009 20:45:04 |
nevite jake toje z hoveziho masa zdenka dne 11.11.2008 16:12:28 |
Když jsem si přečetl tolik chváli na toto jídlo tak jsem si řekl překvapím manželku a byl jsem zklamán né jen já ale i manželka.Já jsem to ohodnotil nic moc a manželka ještě hůře.Je vidět že holt každý máme jinou chut´jen mě překvapuje tolik kladných ohlasů. petr dne 21.9.2008 14:29:09 |
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to někdo zkoušel s topinkami z topinkovače. Já ty smažené na oleji moc nemusím, ale mám strach, jestli ty z topinkovače nebudou moc tvrdé. Děkuji za radu.
Tereza dne 23.4.2008 15:36:17 |
MOC MOC MOC DOBRY!!! MUJ 16-TI LETY SYN PO KONZUMACI PROHLASIL,ZE NIC LEPSIHO NIKDY NEJEDL A TO JE CO RICT JE TOTIZ VELICE MLSNEJ. NIKCA dne 11.4.2008 07:19:28 |
Už dlouho se na to chystám,Uvidíme!Dám vědět. Eva dne 2.4.2008 21:59:05 |
Teď sem tu našla tento recept,ktarý všichni chválí.Zítra jak přijdu z práce ho udělám na oběd.Akorát se bojím toho masa jak dlouho ho tam nechat na té pánvi.Jen chvíli?Nebudou to krvavé steaky?Díky za nápad. Janička dne 8.3.2008 |
V SOBOTU,JSEM TENTO RECEPT VYZKOUŠELA A BYL SUPER VLADKA dne 10.9.2007 |
hned to dneska zkusim iva dne 27.1.2007 |
Větší jedlíci si dají dvě topinky /je to porce jako u knedlíků, někdo sní víc, někdo míň /, ale maso je vždy jen jedno na jednu porci :-)) Maj dne 26.1.2007 |
8 topinek a jen 4 kotlety????? markula dne 25.1.2007 |
Jako silvestrovské meny se mi tento pokrm velmi osvědčil, ještě nad ránem v Novém roce 2007 se málem strhla bitka o poslední sousta této dobroty. Doporučuji a velmi chválím!!! Kateřina dne 2.1.2007 |
naprosto vynikající, moc jsme si pochutnali. K dne 3.11.2006 |
Báječné a rychlé pohoštění,- a příloha zcela netradiční, to se povedlo, zařazuji do oblíbených domácích jídel naší rodiny, díky. Štefi dne 23.10.2006 |
Moc dobré, ale to už ani není třeba psát, pdole té chvály shora:-)) Jitka dne 17.8.2006 |
Díky za recept, uspěla jsem i u tety v Itálii, všichni chtěli "návod" na tu originální dobrotu. Patricie dne 8.8.2006 |
všem nám chutnalo Evik dne 5.8.2006 |
Musím také přizpět trochou do mlýna. Dávám si je někdy k obědu, pokud na něj jdeme s kolegyní. Jen ten malý rozdíl. že maso je nakrájené na nudličky a hlavně hodně, bohatě posypané sýrem. U nás to známe pod názvem " Čertovo kopyto". Ale to je vlastně jedno, hlavně že chutná. Fakt moc dobré. A ta topinka je pod ním moc fajn. Jana H. dne 1.8.2006 |
Ne, nahoru už se další topinka nedává, jí se příborem. Topinka pod masem pěkně nasákne šťávou a jde lehce krájet. dne 31.7.2006 |
No hej, ale na to maso ide ešte jedna topínka, nie? dne 27.7.2006 |
Martino,
je potřeba zalít topinky na talíři "šťávou" a zeleninou, na to dát maso, dozdobit a poprosit strávníky o 3-5 minut strpení, než topinka pěkně nasákne "šťávu", potom jde vše krájet dobře. Ale málo-kdy se podaří udržet strávníky na uzdě a krájení - nekrájení je jim naprosto jedno :-)), hlavně, že už můžou tu dobrotu ochutnat...
Jsem ráda, že Vám chutnalo. Maj Maj dne 26.7.2006 |
Vyzkoušeli jsme to doma a bylo to moc dobré, jen topinky nesmí být tolik křupavé, jinak se nedají ukrojit. SUPER! Martina dne 21.7.2006 |
Odpovídám na dotaz ohledně leča /sice pozdě, byla jsem na dovolené/ - lečo může být ze sklenice i z mražáku, prostě jaké máte, nebo nemáte-li žádné a máte čerstvou zeleninu /papriky, rajčata/, můžete také použít. Přeji hodně úspěchů při vaření a dobrou chuť. Maj.20.07.06 dne 20.7.2006 |
prosím, to lečo je mražené nebo naložené ve sklenici? děkuji Chci tento recept určitě zkusit dne 9.7.2006 |
VŘELE VŠEM DOPORUČUJI TENHLE RECEPT PROSTĚ NEMÁ CHYBU! PRŤKA dne 22.6.2006 |
Co může být na topince s masem tak zvláštního, no- budu muset vyzkoušet na svém mlsném jazýčku osobně a to hned dnes odpoledne, nebo spíš až večer, na vaření je odpoledne moc teplo. Potom poreferuji, ale moc tomu nevěřím. Uvidím sám. Prťka dne 21.6.2006 |
Tolik chvály jsem přečetla, musela jsem to taky vyzkoušet a přidávám s radostí pár bodíků, bylo to moc dobré a všem chutnalo. Jabloňová Jiřina dne 20.6.2006 |
Pořád jsem hledala něco zvláštního, jiného, netradičního a už nehledám. Tento recept splňuje všechny moje požadavky. To bude tchýně "mrkat na drát"! Díky. Maj! Mirka dne 12.5.2006 |
Protože je vše již vyzkoušeno i snědeno, mohu z vlastní zkušenosti tento opravdu dobrý a jednoduchý recept jen doporučit. Zařazuji do stálé nabídky své kuchyně a rozesílám recept dál všem svým přátelům. Díky Maj. Blažena Králová dne 19.4.2006 |
Hodlám vyzkoušet tuto opěvovanou krmi na svátky jara, tak snad dle vší té chvály uspěji i u nás doma. Vypadá to, že nám to podráždí příjemně chuťové pohárky. Posléze napíši, jak se vše povedlo a zda chutnalo. Blažena Králová dne 12.4.2006 |
To je ZLATÝ recept těchto stránek! Vřele všem doporučuji!!!!!!! paní Lišková H. dne 23.3.2006 |
Souhlasím taky se všemi těmi názory že je to dobrota, která nedá moc práce a moc dobře chutná. Mirek dne 2.3.2006 |
Vyzkoušeno a budu se k tomuto rychlému a vynikajícímu receptu dost často vracet! Renata dne 1.3.2006 |
Tak to všichni chválí, asi to vyzkouším Renata dne 28.2.2006 |
Vypadá to jednoduše a dobře, čtu tady samou chválu, tak to určitě vyzkouším. Moji chlapi jsou masožravci a navíc topinkoví, tak jim to určitě bude chutnat. Berry dne 23.2.2006 |
Nic nemohu dodat, vše bylo napsáno, je to prostě dobrota! Laďa dne 23.2.2006 |
Dělala jsem to k obědu místo na topince s bramborem a moc nám to chutnalo. Marcela dne 23.2.2006 |
Ten praděda byl ale filuta, tak jednoduché a dobré
jídlo se hned tak nevidí a s tou topinkou to má opravdu šmrnc... Anička dne 30.1.2006 |
Vyzkoušeli jsme "pradědu" a tak nám chutnal, že bylo rozhodnuto zařadit ho do jídel pro zvláště milé a gastronomicky náročné hosty! Po obědu (nebo večeři) má člověk pocit lehkosti a přitom dokonalého nasycení! Výborný recept a všem návštěvníkům této kuchařky ho doporučujeme doma vyzkoušet!
Díky ! Maruš a Zdeněk z JI dne 30.1.2006 |
Co je psáno, to je dáno a tady není co vytknout, bezva nápad. Díky. Venda dne 27.1.2006 |
Není nad prozrazená tajemství- tohle si nechat pro sebe by byl opravdu hřích... Mila dne 24.1.2006 |
Výborné!!!! Budu dělat často.Dělala jsem z kuřecího masa. MArie dne 21.1.2006 |
Nápadité, originální, ne přímo tradiční - prostě tajemství, jak má být! Karel dne 17.1.2006 |
Právě jsme dojedli a mě nezbývá než moc poděkovat pradědovi za vyzrazené tajemství.Je to naprosto skvělé...díky! Jinjorka dne 14.1.2006 |
Tak tohle je tedy to, co potřebuji, rychlé a vynikající chuti! Děkuji za receptík! Alena dne 13.1.2006 |
Netradičně pojatý recept na rychlý oběd či večeři s možností několika vairant k použití masa. Dělala jsem z kuřecích stejků a bylo to opravdu mňam!! Kupková dne 23.11.2005 |
dne 18.11.2005 |
Topinky jako přílohu jsem nikdy nedělala a zjistila jsem, že jsem o hodně přišla. Vynikající recept. Drahuše. dne 18.11.2005 |
Docela mě to láká k vyzkoušení, tolik chvály, tak to asi uvařím k obědu o víkendu. Eva dne 31.10.2005 |
Výborné, pochutnali jsme si. lidka dne 14.10.2005 |
Moc moc dobré. Škoda, že tu není obrázek - fotografie, vypadá to velice pěkně/v reálu/ a ještě lépe chtuná! Jarka dne 5.10.2005 |
Včerejší volný den jsem završila touto dobrotou k obědu,určitě ji zase brzy udělám,moc jsme si pochutnali. majdalenka dne 29.9.2005 |
Máme rádi neobvyklé kombinace a tohle je opravdu pochoutka. mirka dne 22.9.2005 |
Takovou zvláštní kombinaci musím vyzkoušet. Jiřinka dne 28.8.2005 |
Tak tohle dám taky rodině k obědu, až mi přijdou blahopřát! Martina dne 26.8.2005 |
Bude to rychlé a opravdu nezvyklé, masíčko na topince, mňam! Martina dne 26.8.2005 |
Netradiční pokrm z tradičních surovin, nevěřil jsem, ale je to super chuťovka! Jirka dne 23.8.2005 |
Super rychlovka, všem chutnalo! Terka dne 5.8.2005 |
Originální, dobré, doporučuji Ivett dne 27.7.2005 |