Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ďábelská křidélka
(kal)
recept číslo: 1598
dakrid.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

6 ks kuřecích křidélek
6 lžic kečupu
3 lžíce hořčice
½ lžičky mletého zázvoru
½ lžičky chilli koření
2 lžičky grilovacího koření
3 lžíce oleje
3 lžíce sojové omáčky
sůl
 

Postup

Všechny přísady důkladně rozmixujeme nebo ušleháme až vznikne hustá pasta. Připravíme si hlubší zapékací misku, vložíme do ní omytá a osušená kuřecí křidélka, zalijeme pastou a případně promícháme, aby křidélka byla ponořena. Povrch misky utěsníme potravinářskou fólií a misku uložíme do chladničky na 24 hodin. Druhý den pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů C. A zatímco se peče, připravíme si čerstvý zeleninový salát, třeba hlávkový. Hotové křidélka jsou krásně červená, pikantní, ostrá. Takže nepohrdneme sklenicí dobrého piva na závěr.
Poznámka:
Můžete také použít kuřecí paličky či kuřecí stejky.

Názory čtenárů

Vyníkající a voňavý pokrm. Jen manžel litoval, že musí do práce a nedá si pivo.
Dra. dne 29.6.2006
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".