Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapr na kečupu
(vde)
recept číslo: 158
kanake.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 středně velký kapr
2 lžíce kečupu
3 paprikové lusky
100 ml červeného vína
4 rajčata
100 g žampionů
1 cibule
olej
pepř
sůl

 

Postup

Kapra vykucháme, oddělíme mu hlavu (můžeme použít na rybí polévku) a rozdělíme na porce. Porce osolíme a dáme péci do trouby na rozehřátý olej. Oloupeme si cibulu a pokrájíme ji na kolečka. Také paprikové lusky zbavíme jader a nakrájíme na proužky. Na pánvičce si zatím na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, krátce podusíme nakrájené papriky, žampiony (čerstvé nebo sterilované) a zalijeme rajčatovým protlakem (kečupem) . Zamícháme.Tuto směs nalijeme na opečené porce kapra, dle chuti dosolíme a opepříme, zalijeme červeným vínem a mírně podusíme. Klasickou přílohou jsou opět brambory, případně i bramborová kaše nebo rýže.

?

Názory čtenárů

Kůže se má odstranit nebo ne?
Iva dne 27.5.2006
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".