Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Selský talíř
(Ham)
recept číslo: 1556
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500g velmi libového bůčku od pupku
500g uzené krkovičky rozdělené asi na 4 plátky
1 kuře
cibule
česnek
sůl
kmín
 

Postup

Do pekáče dáme bůček, uzenou krkovičku a kuře rozdělené na díly. Maso Osolíme, okmínujeme podlijeme vodou a dáme péct jako klasickou vepřovou. Po chvilce přidáme cibuli a česnek. Pečeme do měkka. Po upečení můžeme do výpeku zamíchat trochu hladké mouky, podlit vodou a nechat provařit.
Jako příloha klasika-knedlík a zelí.
Tento talíř je výborný, je lepší ho připravovat pro více osob.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".