Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Selský talíř
(Ham)
recept číslo: 1556
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500g velmi libového bůčku od pupku
500g uzené krkovičky rozdělené asi na 4 plátky
1 kuře
cibule
česnek
sůl
kmín
 

Postup

Do pekáče dáme bůček, uzenou krkovičku a kuře rozdělené na díly. Maso Osolíme, okmínujeme podlijeme vodou a dáme péct jako klasickou vepřovou. Po chvilce přidáme cibuli a česnek. Pečeme do měkka. Po upečení můžeme do výpeku zamíchat trochu hladké mouky, podlit vodou a nechat provařit.
Jako příloha klasika-knedlík a zelí.
Tento talíř je výborný, je lepší ho připravovat pro více osob.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".