Krůtí prsa omyjeme a osušíme. Odlijeme šťávu z ananasového kompotu, přidáme k ní sojovou omáčku, prolisovaný česnek, kari koření a promícháme. Touto marinádou zalijeme maso a necháme alespoň hodinu (ale i déle) odležet. Maso přitom několikrát v marinádě obrátíme.
Před vlastním tepelným zpracováním masa si očistíme a nakrájíme cibuli– stačí na tenká půlkolečka. Menší pekáček lehce vytřeme tukem a dno poklademe nakrájenou cibulí. Na ni položíme maso vyjmuté z marinády a přidáme část marinády. Pekáček přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě celkem asi 50 minut. Po 20 minutách pečení maso podlijeme zbylou marinádou a případně přidáme i trochu (horké) vody a dopečeme.
Zatímco se maso peče, můžeme se věnovat přípravě rýže - postup viz recept 1350 Kokosová rýže.
Krátce předtím, než budeme mít hotové maso a rýži, začneme se věnovat dokončení pokrmu. Na pánvi si rozpálíme tuk a v něm dozlatova opečeme ananasové plátky. Přidáme nakrájenou naťovou cibulku a feferonku a krátce podusíme.
Upečená prsa vyjmeme z pekáčku a nakrájíme na plátky. Výpek z pod masa zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody a chvíli povaříme. Pokrájené maso obložíme opečeným ananasem a polijeme zahuštěným výpekem. Podáváme s kokosovou rýží.
Poznámka: Na fotografii jsou místo koleček ananasu kousky. Je to sice méně efektní, ale chutná to stejně (výborně).