Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ryby po milánsku
(cas)
recept číslo: 1369
marajci.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 kg mražených ryb
(např.mořská štika)
1 velká cibule
hladká mouka na obalení
olej na osmažení
100 ml bílého vína
1 citron
4 velká rajčata
majoránka
pepř
sůl
 

Postup

Ryby rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na kousky asi velikosti dlaně, osolíme a opepříme a po obou stranách je obalíme v hladké mouce. Očistíme si cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Rajčata nařízneme do křížku, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky či na osminky.
Na hlubší pánvi si rozpálíme olej a připravené kousky ryby na něm opečeme. Poté k rybám přidáme cibuli a zpěníme ji. Nakonec přidáme nakrájená rajčata, majoránku, pepř a sůl, lehce promícháme, zakryjeme pokličkou a vše dusíme, až omáčka zhoustne. Nakonec přilijeme bílé víno a krátce ještě povaříme. Podáváme s dušenou rýží.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".