Králíka omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 porcí. Do masa vetřeme sůl a pepř a porce postupně opečeme v kastrolu na rozehřátém olivovém oleji. Přidáme omyté a osušené bylinky.
Česnek oloupeme a stroužky podélně rozpůlíme. Feferonky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Obojí přidáme ke králíkovi. Zalijeme bílým vínem a vývarem. Přidáme plátky citronu, který jsme předem dobře omyli horkou vodou. Vše dusíme přikryté na mírném ohni asi 60 minut.
Mezitím oloupeme rajčata, která jsme nejdříve nařízli do křížku a poté spařili v horké vodě, a nahrubo je nakrájíme. V polovině varu je přidáme k masu a dusíme společně. Zhruba 10 minut před koncem dušení přidáme olivy, králičí ragú osolíme, opepříme a opatrně dochutíme skořicí. Můžeme podávat s rýží nebo s pečivem.