Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Medové kuře na grilu
(cas)
recept číslo: 1207
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 kuře
1 pomeranč
šťáva z poloviny citronu
200 g rajčatového pyré
2 lžíce medu
sůl
pepř
omáčka Tabasco
 

Postup

Z důkladně omytého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Obojí smícháme s medem, rajčatovým pyré a citronovou šťávou a vše asi 10 minut povaříme. Poté marinádu osolíme, opepříme, přimícháme tabasco a necháme ji vychladnout. Porce kuřete opláchneme, osušíme a vložíme do marinády. Nádobu zakryjeme pokličkou a uložíme do chladničky. Kuře necháme marinovat přes noc. Grilujeme na olejem potřeném roštu, občas obracíme a porce kuřete potíráme marinádou. Podáváme s bramborem a oblohou z čerstvé zeleniny.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".